Sveiki mieli lankytojai, šiame dienoraštyje rasite pačių naujausių filmų aprašymus, kurie šiuo metu rodomi kino teatruose!!! :)))

2012 m. vasario 25 d., šeštadienis

02.24 premjeros :))

Paveldėtojai
The Descendants (2011)


Metas Kingas (akt. George Clooney) – turtingas žemvaldys, tačiau turtai vyro seniai nebedžiugina – jis išgyvena šeimos santykių krizę. 

Meto žmona Elizabet (akt. Patricia Hastie) po laivo avarijos guli ištikta komos. Dar daugiau – jis sužino, jog žmona turėjo meilužį! Dukterys Aleksandra (akt. Shailene Woodley) ir Skoti (akt. Amara Miller) pasirodo esančios ne ką geresnės už mamą – tėtis joms praktiškai neegzistuoja ir tėra nieko neišmanantis pusamžis vyras. 

Skendėdamas giliame liūdesyje Metas ryžtasi gelbėti šeimą ir, pasitelkęs dukras, leidžiasi į žmonos meilužio Brajano paieškas (akt. Matthew Lillard), nuoširdžiai tikėdamas, jog tai išgelbės jo šeimos židinį.

Dramatiškas, komiškas ir labai jausmingas filmas apie bandymus išgelbėti byrančią šeimą ir gyvenimo atradimus, slypinčius kiekviename žmogaus žingsnyje.




Tamsos baikeris: keršto demonas
Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)


„Aš negelbėju žmonių. Aš jų nekenčiu“, – niūriu balsu išrėžia Džonis Bleizas – Tamsos baikeris. Pamėgtas fantastinio trilerio veikėjas sugrįžta į kino ekranus! Bet daug blogesnis, brutalesnis, žiauresnis, dar pikčiau nusiteikęs – Tamsos baikeris naujajame filme bus tikras velnio išpera. Ir jis riedės 3D motociklu. 

„Džonis Bleizas bus ciniškas pirmojo Tamsos baikerio įsikūnijimas“, – sakė Holivudo žvaigždė Nicolas Cage‘as, jau antrame filme įlindęs į Tamsos baikerio kailį. 

Aktorius teigia nusprendęs pakeisti požiūrį į savo veikėją ir jį ištikusią tragediją, tad „Tamsos baikeris: keršto demonas“ nėra pirmojo filmo tęsinys, o visiškai naujas filmas. 

Pirmajame filme žmogaus skausmas suvirpindavo Tamsos baikerio širdį, o dabar, matydamas žmogaus kančią, jis reaguos tik paniekinančiu žvilgsniu ir ciniška šypsena.

„Lengva pamėgti tokius veikėjus kaip Supermenas ar Kapitonas Amerika, o štai pajusti simpatijas tokiam niekšiškam personažui kaip naujasis Tamsos baikeris bus rimtas iššūkis“, – sakė Nicolas Cage‘as. 

Juostą režisavo „Adrenalino“ kūrėjai Markas Neveldine‘as ir Brianas Tayloras, tad galima tikėtis siautulingo veiksmo, kvapą gniaužiančios įtampos ir specialiųjų efektų šou. O 3D technologija pasodins žiūrovus tiesiai ant Tamsos baikerio motociklo! 

Filmas „Tamsos baikeris: keršto demonas“ kainavo 75 milijonus dolerių, buvo filmuojamas Rumunijoje ir Turkijoje, kūrėjai surado įspūdingų veiksmo vietų, kurios dar labiau tirštino siaubo pritvinkusią atmosferą. 

Buvęs kaskadininkas Džonis Bleizas (Nicolas Cage‘as) leidžiasi į savanorišką tremtį – Rytų Europoje jis tikisi pamiršti praeitį. Pamiršti savo prakeiksmą – Džonis turi šėtoniškų galių ir gali iššaukti pragaro ugnį, kuri sudegina žmones gyvus. 

Tačiau nuo praeities nepabėgsi – Rytų Europoje Džonis sutinka vienuolių ordino narį, kuris paprašo išgelbėti jauną moterį ir jos sūnų, mat į juos nusitaikė Šėtono sekta ir paties velnio tarnai. Berniuką ketinama paaukoti ant altoriaus, kad Antikristas galėtų įsikūnyti į žmogų ir užvaldyti pasaulį.

Džonis apsižergia savo motociklą – su velniu jis turi senų nesuvestų sąskaitų. Užkurkite ugnį pragare – Tamsos baikeris atrieda! 

1 komentaras: